Kirjoittaja Jani Petteri Uhrman


Kirjoitan, siis olen.
Kirjoittaminen tekee minut onnelliseksi ja uskon, että aito rakkaus lajiin myös näkyy tekemisessäni. Kirjoitan sekä itseohjautuvasti että ulkopuolisen impulssin seurauksena. Pidän itseäni hyvin monipuolisena sisällöntuottajana. Pyrin myös kehittämään itseäni jatkuvasti hyvin monipuolisten toimeksiantojen ja koulutusten parissa. Tällä hetkellä työskentelen lahtelaisessa Näkemystehdas MBE:ssa, joka tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä sekä erittäin raikkaan ja terveen työyhteisön.
Silmän markkinoinnille sain äidinmaidossa. Tätä lahjaa olen myös pyrkinyt kehittämään ja pitämään ajantasaisena markkinoinnin alati muuttuvassa kentässä. Ideoin jatkuvasti uutta ja pyrin muokkaamaan esteistä mahdollisuuksia.

Mielestäni asenteella on hyvin paljon merkitystä jokapäiväisessä tekemisessä ja kokemisessa. Sen takia pyrin pitämään iloisen virneen kasvoillani ja mieleni positiivisena. Teen työnkuvastani johtuen paljon töitä omassa rauhassa, mutta pidän suunnattomasti myös erilaisissa yhteisöissä työskentelemisestä.

Olen ollut monenlaisessa mukana, enkä ole koskaan nyppinyt nenäkarvojani työtehtävien edessä silloin kun sellaisia on tarjottu. Pyrin tekemään elämääni ja osaamistani edistävää työtä, jolla koen olevan muutakin merkitystä kuin kuukausittainen muistutus tiliotteessa.

Jos koet tarpeelliseksi, voit tsekata lisää ja yhdistyä minuun LinkedIn -palvelussa TÄÄLLÄ